Yanmar Genset Price murah, kualitas lan garansi.

Yanmar Genset Price lengkap, murah, kualitas lan garansi. Kapasitas bervariasi saka 8-2000 kVA. Kasedhiya ing Silent utawa Bukak Tipe. Genset bisa nggunakake alternator Stamford, Daigenko lan Marathon.

Genset Yanmar

PT. sariling aneka enegergi yaiku distributor Yanmar Genset kanthi harga, kualitas lan garansi sing kompetitif. PT. sariling aneka enegergi uga duwe distributor Yanmar Genset nyebar ing Indonesia, kanthi tim sawise-sales profesional lan responsif. Produk kualitas, asli lan dilengkapi 1 taun babar pisan utawa 2000 jam kerja bakal menehi katentreman atine kanggo sampeyan.

www.sariling.co.id/en/harga-distributor-genset-yanmar

Yanmar Genset bisa diperlengkapi karo: AMF / ATS Panel, Panel Sync, Solar Tank, Atenuator, Genset House, lan liya-liyane.

Kanggo merek liyane, kayata Photon Genset Price, delengen kene.

Daftar Yanmar Genset Price

Ing ngisor iki daftar rega Yanmar Genset kanggo macem-macem kapasitas, rega beda-beda gumantung saka alternator lan spesifikasi genset, rega kasebut ora kalebu diskon lan bisa diganti kapan wae. Yen sampeyan pengin ndeleng rega Genset liyane, sampeyan bisa bali menyang kaca Genset Price.

Kanggo njaluk rega murah lan paling anyar, hubungi kita ing:

(Price ora kalebu diskon, Price is Open Type lan Type Silent)

Yanmar 8 kVA: Rp 71.550.000, – Rp 126.900.000, –
Yanmar 10 kVA: Rp 91.800.000, – Rp 112.050.000, –
Yanmar 12,5 kVA: Rp 95.175.000, – s Rp 137.700.000, –
Yanmar 17,5 kVA: Rp 126.900.000, – nganti Rp 166.050.000, –
Yanmar 20 kVA: Rp 141.750.000, – nganti Rp 193.050.000, –
Yanmar 35 kVA: Rp 163,350,000, – s Rp 218,700,000, –
Yanmar 42,5 kVA: Rp 178.875.000, – nganti Rp 240.300.000, –
Yanmar 50 kVA: Rp 213.300.000, – nganti Rp 275.400.000, –
Yanmar 60 kVA: Rp 233,550,000, – nganti Rp 283,500,000, –

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s